Sürgősségi ellátás a VITAVET rendelőiben

Rendelőinkben a legkülönfélébb állatokon segítünk minden nap. Számunkra minden élet egyformán fontos, és mivel magunk is számos állatot tartunk otthonunkban, így jól tudjuk, hogy a sürgős helyzetek mindig váratlanul érkeznek. Ezért döntöttünk úgy, hogy rendelőink minden rendelkezésre álló kapacitását felhasználjuk azoknak a betegeknek, akik sürgős ellátásra szorulnak. A VITAVET rendelői időpontfoglaláson alapuló rendszerben működnek, de sürgősségi esetben is számíthatnak ránk betegeink! Fontos tudni, hogy ez a szolgáltatásunk felárral jár, de azon dolgozunk, hogy minden páciensünk a legjobb ellátásban részesüljön.

Nyitvatartási időn kívül és hétvégén amennyiben tudunk betegeket fogadni, akkor a 20/272-1420-as telefonszámon vagyunk elérhetők és ezen a telefonszámon lehet időpontot egyeztetni! Sürgős esetekben, rendelési időn kívül és hétvégén 20.000 Ft ügyeleti díj kerül felszámításra!

Hogyan működik a sürgősségi ellátás nálunk és mi a teendő érkezés előtt?

Kérjük, minden esetben telefonon jelezze előre érkezését. Ilyenkor felvesszük az adatokat és felkészülhetünk a beteg fogadására. Alapos vizsgálat során felmerülhet az igény röntgenfelvétel készítésére éppúgy, mint a vérvétel és az ultrahang vizsgálat lehetőségére is. Ezen kiegészítő vizsgálatok igénybevételéről a tulajdonos és az állatorvos közösen döntenek. 

Nem tudok dönteni, valóban sürgős eset a kedvencem? Nehéz eldönteni, hogy mekkora a baj? Elég időpontot foglalni vagy szükség van azonnali ellátásra?

Kérem hívjon bennünket mielőbb, mert a korai helyzetfelismerés életet menthet. Asszisztensünk rendelkezik a szükséges ismeretekkel és szívesen segít a gazdival együtt eldönteni, hogy szükség van-e sürgősségi orvosi ellátásra.